Spectacles Nederlands
Bestelformulier Spectacles
Voorwaarden Spectacles

Heeft u collegae of anderen die deze tool

ook kunnen gebruiken?

 

Klik hier voor de standaardtekst

Tip tool Spectacles.msg
Spectacles English

Mijn partner Nanette Popken (imago consultant) was bezig met een make-over van een bril dragend persoon en er moest een bril-advies komen. Tijdens het proces belde zij met een bevriende collega met de vraag of zij in het bezit was van een doos monturen. Het antwoord was negatief. Op de achtergrond hoorde ik dit aan en kon mij niet voorstellen dat meer consultants een soortgelijk bezit hebben.

Stel, je hebt wel een doos met monturen en waarom draagt iemand een bril? Natuurlijk omdat hij/ zij het nodig heeft! Kunt u dit praktische probleem voorstellen: als u fysiek de brillen moet passen - uw eigen bril zal dan af moeten - en dan door een montuur zonder glazen turen. Kunt u dan beoordelen of het montuur u staat of niet? Een lastige situatie.  

 

Daarnaast is een gegeven, dat als er een bril-advies wordt afgegeven, er een foto van de persoon wordt gemaakt. Op het internet worden brillen gezocht die bij de persoon passen en daar wordt uiteindelijk een collage van gemaakt. De klant ziet dan wel om welk soort bril het gaat, maar ziet niet hoe dit staat.

Dit kan anders

... en ben aan de slag gegaan. Op het internet foto’s met brillen gezocht, nagetekend en daar een tool van gemaakt. Deze tool heeft alle beschikbare modellen die te koop zijn in de reguliere handel en in alle mogelijke kleuren. Als het advies met deze tool gegeven is, zal de klant zien hoe de bril op zijn/ haar gezicht staat en kan bij twijfel het aan anderen laten zien.

(Gratis reclame voor de consultant!)

 

Hoe werkt het?

Maak een foto van uw cliënt en plaats de foto in bijvoorbeeld Word, ook andere programma’s zijn mogelijk. Plaats er een tekstkader op en gebruik Spectacles-Gents (voor herenbrillen) of Spectacles-Ladies (voor damesbrillen). Selecteer welke montuur het beste past bij het gezicht en pas de kleur aan. U kunt er een aantal op een vel plaatsen met daaronder uw logo.

 

‘Hoe werkt het?’ klinkt eenvoudig en dat is het ook!

 

Hoe kwam Spectacles tot stand?

Rob Berkemeier (R-design4u)